Privacy Policy

Privacy Policy

MARA KARTALI respects the privacy rights of its online visitors and recognizes the importance of protecting the information collected about them. We provide this statement to help you understand what we may do with any personal information that we obtain from you. Please read carefully the following statement.

Non-personal data

In common with many websites, we use “cookies” to help us gather and store information about visitors to our Site. A cookie is a small data file that our server sends to your browser when you visit the Site. The use of cookies helps us to assist your use of certain aspects of the Site, and it doesn’t collect personal data to identify a person.

Personal data

MARA KARTALI may use your personal information for the processing of orders, payments and to provide you with a personalized shopping experience. We will also use your details to fulfill and deliver your orders and manage your account. In any case, we use your personal data according to the greek law No 2472/1997 about “Protection of individuals with regard to processing of personal data” and to the regulations of the Hellenic Data Protection Authority. Personal Information that you provide may be disclosed to a credit reference or fraud prevention agency, which may keep a record of that information. Your personal information may also be shared with other trading divisions within the MARA KARTALI group. Where there is a legal obligation to do so, we may disclose your information to any relevant regulatory body.

Safety

To help ensure that your shopping experience is safe, simple and secure, MARA KARTALI uses Secure Socket Layer (SSL) technology and security protocols Verified by visa and MasterCard SecureCode.

Links

The Site contains links, hyperlinks and banners to other websites. The company makes every effort to ensure that links refer to useful websites, comply with the requirements of the company. However, as websites can be modified at high speed, the company does not guarantee the quality of any website referred via links, neither assumes any responsibility for the content of websites not belonging to the Site and / or the conditions of collection and processing of personal data applicable to these.

Underage

The company does not collect information specific to minors.
Modifications

Any changes to this Privacy Policy will promptly occurs on this website.

Rights of Subjects of Personal Data

Users of this Site retain the right to information, access, objection and provide temporary legal protection regarding their personal data, according to art 11- 14 Law 2472/1997.

Acceptance conditions

By providing your personal information to us, you signify your acceptance of this Privacy Policy and agree that we may collect, use and disclose your personal information as described in this Privacy Policy. Please exit the Site immediately if you do not accept this Privacy Policy.

Information

For any information regarding the processing of personal data and your legal rights, please contact the company at the address Theatrou Str 38A, Kallitechnoupoli Rafina, 19009, telephone number (+30) 6945 965 650 or by email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. during working days and hours.

Προσωπικά δεδομένα
Η εταιρεία «ΚΑΡΤΑΛΗ ΜΑΡΙΑ» (εφεξής η "Εταιρεία") αναγνωρίζει πόσο σημαντική είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της Ιστοσελίδας της. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να διαβάσετε προσεχτικά πώς χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες που συλλέγονται από την Εταιρεία μας κατά την επίσκεψής σας στην Ιστοσελίδα της.

Μη Προσωπικά Δεδομένα
Κατά την πρώτη επίσκεψη ή χρήση της Ιστοσελίδας της Εταιρείας μας, ενδέχεται να τοποθετηθούν στον υπολογιστή του χρήστη ορισμένες πληροφορίες, ευρέως γνωστές ως 'cookies' (αρχεία αναγνώρισης). Τα 'cookies' αυτά θα αποστέλλονται αυτόματα από τον υπολογιστή του χρήστη στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας, κάθε φορά που ο χρήστης επιλέγει να ξαναεπισκεφτεί τη συγκεκριμένη Ιστοσελίδα. Τα 'cookies' παρέχουν πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο και το χρόνο που ένας χρήστης επισκέφθηκε τη συγκεκριμένη Ιστοσελίδα, ενώ συγχρόνως επιτρέπουν στην Εταιρεία να ελέγχει πόσοι χρήστες συνολικά έχουν επισκεφτεί την Ιστοσελίδα της. Η τεχνολογία αυτή συλλέγει τις πληροφορίες αθροιστικά και δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες, οι οποίες να επιτρέπουν τον προσδιορισμό της ταυτότητας συγκεκριμένου πρόσωπου. Η Εταιρεία ευελπιστεί, μέσω των πληροφοριών που συλλέγει με τη μέθοδο αυτή, να βελτιώσει την ποιότητα της Ιστοσελίδας της και των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Προσωπικά Δεδομένα
Η Εταιρεία ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα, εκτός εάν μας τα παράσχετε οικειοθελώς. Κατά την τοποθέτηση μίας παραγγελίας μέσω της Ιστοσελίδας μας είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση από πλευράς του χρήστη κάποιων προσωπικών του δεδομένων που θα επιτρέψουν εν συνεχεία στην Εταιρεία μας να επεξεργαστεί την εν λόγω παραγγελία. Οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο, βάσει των επιταγών του Νόμου 2472/1997 περί "Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα", των αποφάσεων και κανονισμών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η Εταιρεία υπεύθυνα δηλώνει ότι οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται αποκλειστικά για σκοπούς που συνδέονται άμεσα με την εξυπηρέτηση των παραγγελιών προϊόντων που πραγματοποιήθηκαν μέσω της Ιστοσελίδας μας, και δεν θα εκτείνεται πέραν του αναγκαίου για αυτό σκοπού. Η Εταιρεία δηλώνει ότι δεν θα διαβιβάσει ή κοινοποιήσει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιτάσσεται από το Νόμο και/ή τις αρμόδιες Αρχές.

Ασφάλεια
Για τις παραγγελίες μέσω της Ιστοσελίδας της, η Εταιρεία μας κάνει χρήση του πρωτοκόλλου Secure Socket Layer (SSL), προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Το σύστημα αυτό κρυπτογραφεί τα στοιχεία σας πριν την αποστολή τους μέσω διαδικτύου και συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων λογισμικών που προσφέρονται σήμερα για ασφαλείς εμπορικές συναλλαγές.

Σύνδεσμοι με άλλες Ιστοσελίδες
Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι σύνδεσμοι που περιέχονται στην Ιστοσελίδα της (links, hyperlinks, banners) να παραπέμπουν σε χρήσιμες ιστοσελίδες, σύμφωνες με τo υψηλό ποιοτικό επίπεδο και τις απαιτήσεις της Εταιρείας. Δεδομένου, ωστόσο, ότι οι ιστοσελίδες μπορούν να τροποποιηθούν με μεγάλη ταχύτητα, η Εταιρεία δεν εγγυάται το επίπεδο και την ποιότητα κάθε ιστοσελίδας στην οποία παραπέμπει μέσω συνδέσμων, ούτε αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που δεν ανήκουν στην ίδια και/ή για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζονται σε αυτές.

Ανήλικοι
Η Εταιρία δεν συλλέγει πληροφορίες που να αφορούν ειδικά ανήλικους.

Τροποποιήσεις
Οποιαδήποτε τροποποίηση στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας θα εμφανίζεται εγκαίρως σε αυτή την Ιστοσελίδα.

Δικαιώματα Υποκειμένων Προσωπικών Δεδομένων
Οι χρήστες της Ιστοσελίδας της Εταιρείας μας διατηρούν το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, αντίρρησης και παροχής προσωρινής δικαστικής προστασίας αναφορικά με τα προσωπικά τους δεδομένα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 11 έως και 14 του Νόμου 2472/1997.

Αποδοχή όρων
Η χρήση του Ιστοτόπου της Εταιρείας μας τεκμαίρεται την αποδοχή από μέρους σας και την παροχή συγκατάθεσης στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων κατά τα ανωτέρω οριζόμενα. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με την Πολιτική Ιδιωτικότητας της Εταιρείας μας, παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του Ιστοτόπου.

Πληροφορίες
Για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και στην περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε τα από το Νόμο προβλεπόμενα δικαιώματά σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Εταιρεία μας στη Διεύθυνση: Θεάτρου 38Α, Καλλιτεχνούπολη, Ραφήνα. Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 6945 965 650, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.